Aankomst in Sydney
Blijf op de hoogte en volg marleen
10 Januari 2007 | Nederland, Zwijndrecht
Eindelijk in Australie aangekomen!!! Het wachten duurde lang op Korea, maar we hebben geen haast we gaan niet stressen. Heb toch tijd zat.
De reis viel eigenlijk reuze mee. Met Floor en Yolande is het gezellig en zijn we met z'n 3 en best relaxt.
Is toch anders als je alleen bent.
Eenmaal op het vliegveld aangekomen was mijn eerste gedachte: Ik ben gewoon op vakantie hier. Het zonnetje schijnt lekker buiten!!! de vogeltjes fluiten en we hebben een taxi naar ons hostel.
Volgende week gaan Yolande en ik een surfcursus doen en ik heb hier ook al een cursus gezien om mijn advance diver te halen!!! Echt supervet.
Ik ga nu lekker douchen want ik stink een uur in de wind na 30 uur gereisd te hebben.
PS. Meiden heb heel veel plezier in de bleu ZONDER MIJ en ik lees het verslag van de wedstrijd snel. Go Tammy.
Dikke kus uit het zonnige Australie
10 Januari 2007 - 07:50
Miek:
Ha leentje,
klinkt goed dat Australie! Leuk dat je die surfcursus en het duiken gaat doen. Eerst even genieten en erna weer aan de slag. Tot later,
x je zus -
10 Januari 2007 - 08:44
BiBi:
Hey Marleen! Nou je ziet er soms best een beetje crimineel uit hoor ;) haha, nee hoor, valt heus mee als je lacht! Wanneer moet je in Melbourne zijn dan? Als je tijd hebt zijn de blue mountains wel leuk. Kus bibi -
10 Januari 2007 - 11:47
Klausje:
he chick
ben blij dat je het naar je zin heb en dat het er lekker weer is.
surfen is wel erg gaaf zeg maar doe je wel voorzichtig. veel plezier en stuur snel weer wat xxx klausje -
10 Januari 2007 - 15:06
Den:
Heey meisie!!!!
Ik vind het eigenlijk nog een wonder dat je het land ingekomen bent ik had natuurlijk wel even mijn collega's in australie ingelicht en ze gevraagd je op het eerste vliegtuig weer terug te zetten....haha. Ben blij dat je met een leuk groepje bent en dat surfen is zeker super gaaf. Nou ik hoor het al het komt best goed daar. En als je nu je eigen duikschool op gaat zeten komen wij wel ff bij jou in de leer....haha
kuss Den -
10 Januari 2007 - 19:04
Mams:
He Marleen, had je soms je petje op toen je gefouilleerd werd? Staat best een beetje boef achtig met die guitige oogjes eronder uit. -
10 Januari 2007 - 19:05
Har:
Oh Marleen, dit is gaaf om te lezen (BiBi heeft me je site doorgegeven). Nu kan ik mooi op de hoogte blijven!!
Enne... de blue zonder jou zal zeker niet hetzelfde zijn, maar we zullen mooie verhalen maken voor je ;-), oke?!
Dikke kus en geniet!!! xxx -
11 Januari 2007 - 21:02
Joelle:
Hi there, great to hear you've arrived, sounds super - enjoy and keep in touch!
love from Joelle and Harold xx -
12 Januari 2007 - 18:54
Voetbal Vriendje:
hee marleen leuk te lezen hoe het met je gaat.geniet ervan he.
kus