Olympische stadion
Blijf op de hoogte en volg marleen
13 Januari 2007 | Australië, Sydney
Ja hier ben ik weer vanuit het zonnige Sydney. Nu het allemaal nog zo makkelijk gaat wil ik er toch wel even gebruik van maken.
Vandaag zijn Floor en ik naar het Olympisch stadion van Sydney geweest. Dit was echt supergaaf. we zijn er met de trein / metro of hoe ze het ook noemen hier naar Sydney park gereden. Dit was op zich al erg leuk, je ziet toch wat meer van de omgeving en niet alleen maar het leven IN de stad. Het was maar een kleine impressie want we reden er natuurlijk met dat ding langs.
Eenmaal op Sydney park aangekomen stappen we natuurlijk uit. Anders kom je ergens terecht wat niet de bedoeling is.
Dus toen zijn we eerst naar het olympische complex gelopen waar ze ook de openings seremonie hebben gedaan van: Je raadt het al het al DE Olympische Spelen. Hier hebben we ook om 11:15 een rondleiding gevolgd.
Wist je dat:
- Er 110.000 mensen in kunnen
- Het grasveld verschuifbaar is
- Er schermen hangen van $6 miljoen
- Ze in de VIP ruimte een eigen keuken
en bar hebben met personeel!!
- Het gras er echt bagger uitzag
- Die foto's later nog volgen
- We in de ruimte zijn geweest waar Mart
Smeets heeft gezeten met de O.S.
- Het stadion verbouwt is na de O.S.
- Dat ze een aparte ruimte hebben om warm
te draaien
- Dit nog erg te ruiken is de volgende dag
Tijdens een rondleiding
- Er ook geschoten kan worden met een
voetbal in een roos
- Dit natuurlijk wel op de foto is gezet
Na de rondleiding zijn we naar het Olympische zwembad gegaan. Ik met een zwemachtergrond vond dit natuurlijk ook erg prachtig. Er waren vandaag dan ook de kampioenschappen van NSW. Erg gaaf om dit te zien. Dan krijg ik toch echt de kriebels in mijn buik kreeg en zelf toch ook maar even moest gaan zwemmen. Hier heb ik natuurlijk een nieuwe badmuts voor gekocht (PA!!!). Na lekker een paar baantjes gezwommen te hebben was het alweer tijd om terug naar het Hostel te gaan. Hier wachtte yolande op ons om lekker te gaan koken. Wij namen nl. de boodschappen mee. hihi.
En dan moet er natuurlijk ook nog even gewassen worden. Dit kunnen we morgen niet doen omdat, we naar de BLEU MOUNTAINS gaan. Het is maar voor 1 hele dag en dan 's avonds terug naar het hostel maar dat maakt niet uit. De volgende dag (maandag) Gaan we leren surfen!!! Echt super veel zin in. De zee is hier echt een stuk ruwer dan in Nederland. De onderstroom is zo bizar sterk. Maar op zich is dat wel kicke!!
Dit zal voorlopig wel even het laatste bericht zijn. Ik denk dat ze in de zee en op het strand geen comp. hebben.
Heel veel liefs Marleen
13 Januari 2007 - 13:15
Sabrina:
Hey lieverd!
Veel plezier met je surfcursus!!!! ;)
Zoey en ik missen je wel al hoor! Veel kusjes xxxxxx -
13 Januari 2007 - 13:33
P@@lv@st:
hey marleen...
hoe bevalt het down under? Zo te lezen ga je je daar prima vermaken...
Heel veel plezier en geniet ervan...
Cheerio mate! ;-) -
13 Januari 2007 - 13:48
Tamara:
Hey wijffie
Heel veel plezier en ik ben benieuwd naar je volgende avontuur.
Veel liefs en een dikke kus. -
13 Januari 2007 - 18:34
BiBi :
haha het zal je nog verbazen waar ze overal internet hebben :) Veel plezier! xxx bibi ps we hebben 9-0 gewonnen vandaag!!!!!!!!!!! -
14 Januari 2007 - 02:11
Miek:
Ha leen,
dit klinkt ook weer heel leuk! Op en top genieten als ik het zo lees. Leuk dat je nieuwe vriendschappen aan het op doen bent, gezellig. Veel plezier met je surfcursus. Ik heb het ooit een dag gedaan en het is echt af zien in het begin, sterkte,
liefs je zus -
14 Januari 2007 - 15:33
Karlijn:
Hé Marleen,
Echt een super land als ik het zo lees! En zeker leuk dat het zo klikt met je reisgenoten. Succes, maar vooral plezier met surfen.
Groetjes, Karlijn -
14 Januari 2007 - 18:07
Bianca:
Heey Marleen, dat klinkt echt allemaal erg leuk zeg....
We waren vrijdag naar de blue geweest, was weer erg gezellig. zaterdag morgen hadden er een aantal meiden zich verslapen... Maar gelukkig hebben we wel met 9-0 gewonnen.
En zaterdag hadden we het afscheidsfeestje van maris dat was ook gezellig..
Zo nu ben je ook weer beetje bij over ons weekend..
Groetjes bianca -
14 Januari 2007 - 18:38
Har:
Hey moppie,
Klinkt goed zeg! Ik dacht dat t daar afzien en hard werken zou worden ;-). Nee hoor meis, genieten!!!!
Blue was gaaf, heb nog een paar mooie verhalen, maar die doen we wel op een andere manier haha.
Kussie xxx -
15 Januari 2007 - 08:16
Marisje:
Hee wijffie!!!
Zoals ik het lees heb je het reuze naar je zin!!! Ik ben erg blij voor je dat je dit allemaal mee mag maken en je verdient het!!! Geniet er van! Ik ga nu even je foto's bekijken, want ik kreeg net de link binnen. Veel plezier en suc6 met je cursus!!!!
Liefs en een dikke kus,
je verloren vriendin Mariska -
15 Januari 2007 - 11:58
Klausje:
hey schat ben benieuwd naar je surfcursus.egt heel gaaf!!!
ben blij dat je het zo goed naar je zin heb. have fun en spreek je snel. dikke xuz klausje -
15 Januari 2007 - 12:08
Klausje:
hey hey wijffie
wat een leuke foto's heb je er op staan sydney ziet er egt heel mooi uit en onwijs lekker weer zeg(gelukkig) maak er wat van spreek je xxx klausje -
15 Januari 2007 - 13:57
Jan & Hermelijn:
Allright mate,
Goed van je te horen, hang in there!!
Misschien tot oktober.
gr
Jan en Hermelijn -
18 Januari 2007 - 12:15
BiBi:
hey pas je landkaart eens aan! hihi je bent volgens je site nog steeds in nederland hoor ;) xxx bibi -
18 Januari 2007 - 18:44
Cis:
Hey Marleen,
En hoe vond je de Blue mountains? Hier mis je niet zoveel, is hondeweer vandaag ... of niet, want ik denk dat ze wegwaaien! Ga je ook nog tennis kijken? Of ga je pas later naar Melbourne? Veel plezier verder!
;)
xx
Cis -
18 Januari 2007 - 19:02
Dit:
He Marleentje, echt superVET dat je het em gewoon flikt daar Down Under. SUPER om alle dingen te ondernemen die je al die tijd al wilde!!Geniet ervan, ben benieuwd naar je verdere reisverhalen dus ik hou je site in de gaten!!Liefs Dit -
21 Januari 2007 - 08:58
BiBi:
hey das een goeie van cris, ik zou ook tennis gaan kijken!!!! en dan ff met safin en roddick op de foto, die zijn heus leuk ;) xxx bibi