Bleu mountains - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van marleen Padt - WaarBenJij.nu Bleu mountains - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van marleen Padt - WaarBenJij.nu

Bleu mountains

Blijf op de hoogte en volg marleen

20 Januari 2007 | Australië, Byron Bay

Heey daar is ze weer,
Ben echt een paar dagen down under geweest.

Het begon vorige week zondag, 's ochtends vroeg op om naar de bleu mountains te gaan. 6:15 ging de wekker al. Dat is dus eigenlijk veel te vroeg, maar je moet er wat voor over hebben om wat van het land te zien!!!
7:00 moesten we naar het central station lopen om vervolgens nog een 30 min. te wachten om te vertrekken. Hier in aussie land gaat het niet zo stipt, maar wij als nederlanders zijn dat wel dus dat was effe wennen maar dat heb je al snel door :)
Maar goed het was toen echt tijd om te vertrekken. Als eerste gingen we naar de skippy's. Dit was op een natuurpark ze liepen gewoon wild rond maar er waren plekken waar ze een eigen plek hadden en dat je dus niet te dichtbij kon komen, maar dat is dus wel gelukt toen ze vrij rondliepen :>).
Na wat foto's gemaakt te hebben konden we nog ff wat uitrusten in de bus op weg naar de bleu mountains.
Dat uitrusten was wel nodig achteraf want het was echt een zware wandeling.
Onderweg ernaartoe zijn we gestopt in een klein plaatsje waar ik de naam nie meer van weet, om te ontbijten.
Eenmaal aangekomen op de plaats van de bestemming was het insmeren geblazen.
Vervolgens hebben we een tour door de bergen heengelopen, waar we de 3 sisters hebben gezien en heel mooi uitzicht hadden.

Wist je dat:
- Je ook kan verbranden in de schaduw
- Heel veel zonnebrandcreme hier dus
gebruikt
- Dat ongeveer 1 tube per week is
- Kangeroes gevaarlijk zijn
- We 495 treden hebben gelopen
- Iemand op de vorige trip zo neurotisch was
om ze te tellen
- Het deze dag 30 graden was
- Ik de volgende dag erg zere kuiten had
- Die dag de surfcursus begon
- We de enige 3 waren die boven in de
waterval hebben gestaan
- De andere mensen dus boring waren
- Er een spin met dodelijk gif hier rondliep
- De foto van zijn hol op mijn foto site
komt te staan
- Je de tocht moet maken als je in aussie
land bent
- Yo, floor en ik de 3 sisters waren op het
moment dat het verhaal erover verteld werd
- De steilste trein ter wereld hier is
- Dit een oude goudmijn was
- Die hebben gesloten om het tourisme te
gebruiken als goudmijn
- Dit bericht op zijn einde is gekomen
- Het volgende verhaal snel volgt
- Dit nl. van de surftrip is
- Die nog langer gaat worden

Dit was het dan weer voor vandaag. Mijn dag zit er weer bijna op. Ga zo lekker mijn bed opzoeken.
Dikke kus en de groetjes

• 20 Januari 2007 - 12:51

Sabrina:

Lieve Marleentje, ik ben zoooo jaloers!!!! :p
    Mis je! xxxx

• 20 Januari 2007 - 13:06

Mariska:

Hoi wijffie!!! Ik hoef je niet te vragen hoe het met je is, want dat zie ik wel!!! :D Keb vandaag mn mannetje opgehaald van Schiphol!! :D:D:D:D Je kan btr daar zitten, want hier is het weer egt klote alleen maar regen en (harde) wind!!! Spreek je snel weer!!

Liefs en een kus,

Mariska en Jeroen!!! :D

• 20 Januari 2007 - 15:02

Klausje:

he wijffie ben blij dat je het zo goed naar je zin heb. wat gaaf zeg met skippy op de foto!! ben heel benieuwd naar je surf verhaal. doe wel voorzichtig he schat. heel veel plezier en ik spreek je snel. mis je. dikke xuz klausje

• 21 Januari 2007 - 09:11

Dennis:

hey marleen, jij hebt t zo te zien heel erg naar je zin tussen de giftige spinnen. - Het volgende verhaal snel volgt
    - Dit nl. van de surftrip is
    - Die nog langer gaat worden
    bedankt voor de tipos, zal me erop voor bereiden! See you down aunder maybe... Doeggg

• 21 Januari 2007 - 16:25

Ilse:

Hey Meis,

Het gaat lekker met je zo te lezen... mooi !!

Je foto's zien er ook super uit... echt stoer die met skippy

-x- Ilse

• 21 Januari 2007 - 18:10

Nathalie:

Hey Marleen

hehe eindelijk de eerste foto met een kangaroo...heb je er ook al zoveel langs de weg zien liggen?

de Blue mountains waren gaaf he...dat was ook een van mijn favorieten in australie!

nou heel erg veel succes met surfen en ik hoop dat je niet oog in oog komt te staan met zo'n spin!

xxxus Nathalie

• 22 Januari 2007 - 12:07

Brennie:

Hai Marleen, wat leuk om weer eens wat te lezen,echt gaaf!x